Bloggportaler för föräldrar

Bloggportaler för föräldrar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Föräldrar

Idag när bloggandet är så stort och populärt finns det väldigt många bloggportaler och en hel del inriktar sig på ett visst ämne. Att bli förälder är en stor händelse i livet och många som aldrig tidigare har bloggat startar en blogg för att berätta för världen om graviditeten och om det kommande barnet. Det kan dock vara svårt att veta vad för bloggportaler man ska använda sig av eller vart man hittar alla dessa bloggar.

Bloggportaler är rena djungeln

Man kan säga att det är en ren djungel om man letar efter bloggportaler även om man har ett stort sökområde. Men just bloggportaler för föräldrar kan vara lite enklare eftersom det i Sverige idag finns många tidningar riktade till föräldrar. Dessa kan handla om föräldraskap och barnets uppfostran. Är man ute efter att läsa bloggar på svenska om föräldrar och barn så är utbudet stort. På så sätt är det ganska enkelt att hitta en blogg eller bloggportal som man trivs med. En hel del av dessa bloggportaler har även forum så att det blir en form av gemenskap mellan bloggare och läsare. Den största enskilda portalen är Allt för föräldrar.

Det lättaste är att ta fram sin favorit sökmotor och söka på det man är intresserad av. Om det är bloggportaler för föräldrar eller bara portaler i allmänhet, är upp till var och en. En del portaler kostar pengar och det kan därför vara viktigt att kolla upp detta innan man blir medlem på en bloggportal och själv vill börja blogga. Det gäller att läsa och titta och se vad andra säger och gör och ta inspiration därifrån. Är man förälder och bloggar så gäller det att sticka ut ur mängden annars kommer man aldrig synas och få läsare. För nästan alla föräldrar idag har en blogg, åtminstone ett tag. Det gäller därför att hitta en ton på sin blogg som inte är som alla andras.